English Nederlands

Ben jij onze nieuwe coördinator?

februari 2, 2022

We zijn per 1 april 2022 op zoek naar een coördinator (6u p/w)

Wie zijn wij?

Alert Fonds voor Jongeren is een onafhankelijk fonds dat progressieve acties, protesten en andere activistische projecten van jongeren ondersteunt. Wij willen dat activistische jongeren beter en meer gehoord worden, en denken dat jongeren daar zelf het best voor kunnen zorgen. Daarom ondersteunen we nationale en internationale jongereninitiatieven met kleine subsidies. Alert wordt al sinds 1991 gerund door een gezellige groep vrijwillige bestuursleden tussen de 18 en 36 jaar.

Wat doet de coördinator?

De coördinator is de enige betaalde positie bij Alert Fonds. De coördinator verzorgt de administratie van de aanvragen, zorgt ervoor dat deze op tijd bij de bestuursleden terecht komen voor beoordeling, en onderhoudt het contact met aanvragers. De coördinator is aanwezig bij (een deel van) de maandelijkse vergadering waar de aanvragen en verantwoordingen besproken worden en heeft veel contact met het bestuur van Alert. Als coördinator ben je geen bestuurslid (hoewel het, als het je leuk lijkt, ook mogelijk is daarvoor te solliciteren).

Een compleet overzicht van de taken:

  • Je houdt de administratie van alle binnengekomen projectaanvragen bij en doet de archivering hiervan;
  • Je houdt de administratie van de projectverantwoordingen bij;
  • Je staat via mail in contact met alle projectaanvragers van Alert;
  • Je bent aanwezig bij een gedeelte van de maandelijkse aanvragenvergaderingen (meestal online, maar anders doorgaans in Amsterdam of Utrecht); 
  • Er is ruimte om extra taken op te pakken als je uren dit toestaan, zoals het verbeteren en automatiseren van de beoordelingsprocedure.

Wat breng jij mee?

  • Uiteraard heb je affiniteit met en onderschrijf je de doelstellingen van het Alert Fonds voor Jongeren;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels;
  • Je bent (grotendeels) woonachtig in Nederland, zodat je, indien nodig, de vergaderingen fysiek kan bijwonen. 
  • Je bent tussen de 18 en 36 jaar.

Wat biedt Alert?

Het salaris voor deze functie is € 400,- per maand op basis van 6 uur per week (€ 15,38 per uur). Wij bieden een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging. Daarnaast kent deze functie onkostenvergoedingen voor werk gerelateerde activiteiten en zijn secundaire voorwaarden te bespreken. Als coördinator heb je de kans om professioneel te groeien en het is een perfecte bijbaan om naast je studie of andere projecten te doen. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiatief en oppakken van ideeën die passen bij Alert.

Geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om ons als coördinator te komen versterken, mail je motivatie en CV dan voor 1 maart 2021 naar voorzitter@alertfonds.nl. Meer informatie over de vacature is te verkrijgen bij Emma Broholm, voorzitter van Alert (en huidige coördinator), bereikbaar via voorzitter@alertfonds.nl.

Sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden in de week van 21 maart, zowel in de avond als overdag.

Wij zoeken ook bestuursleden!
Naast een geweldige nieuwe coördinator zijn wij ook op zoek naar algemene bestuursleden! Ben of ken jij iemand die met ons Alert draaiende wil houden, onder andere door het beoordelen van de aanvragen die wij binnenkrijgen? Lees dan hier meer of stuur ons een mail!