English Nederlands

Alert Fonds bestaat 30 jaar!

december 29, 2021

Alert Fonds voor Jongeren bestaat 30 jaar en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan! Sinds de oprichting in 1991 zet Alert Fonds zich in om jonge activisten in staat te stellen om progressieve acties, protesten en andere activistische projecten op te zetten, zowel in Nederland als wereldwijd. Daar zijn wij echt heel blij mee.

Alert Fonds zou niet 30 jaar bestaan zonder de inzet van haar bestuur. We willen dan ook alle bestuursleden bedanken die zich de afgelopen 30 jaar hebben ingezet voor Alert Fonds. Ook we willen al onze aanvragers bedanken voor het vertrouwen in Alert Fonds. Jullie drive naar een betere en inclusievere samenleving is de reden dat wij al 30 jaar bestaan en hopelijk de komende 30 jaar ons werk blijven voortzetten. Blijf strijden voor een rechtvaardigere en duurzamere wereld. Wij blijven jullie steunen!